Vrouwelijke voice-over 2016 Staatsloterij

Sophie Hoeberechts | voiceoversophie

De laatste dagen van het jaar zijn ook voor mij als vrouwelijke voice-over extra spannend. Wie gaat er met de gigantische www.Staatsloterij.nl hoofdprijs van 30.000.000 vandoor? Wat zijn jouw dromen en wat zijn jouw ambities voor het nieuwe jaar? Wat zijn je goeie voornemens en welke dingen wil je opstarten of wat wil je achterlaten. Ga je beginnen met yoga of hard lopen, wil je gezonder eten of juist wat aankomen. Zoek je het avontuur op en wil je verhuizen? Met zo’n prachtige geldprijs is het natuurlijk uitkiezen geblazen.

Misschien wil jij je eigen zaak pimpen, met een professioneel ingesproken telefoonsysteem of wil je een infografic of animatie laten maken om jouw werkproces uit te leggen in 1 minuut of je website laten updaten door www.web-girl.nl

Wat je ook wilt doen en wie je ook wilt helpen of wat je ook wilt leren het nieuwe jaar staat voor de deur met al haar mogelijkheden. Vele van ons verlangen rust en stabiliteit, de vluchtelingen, de crisis, het terrorisme, de oppervlakkigheid en onverschilligheid het heeft allemaal zijn weerslag op ons doen en laten. Onze dromen, een mooiere toekomst, ons verlangen om te verenigen en uit te reiken naar elkaar, onze wens om een lang en gelukkig leven te leiden met voldoening in ons werk en een gezonde relatie met elkaar, het is allemaal mogelijk.

Mijn stemmenwerk in de geluidsstudio’s en mijn homestudio is dit jaar weer uitgebreid met infomercials en explanation video’s cityguides en museumtours en zelfs vier audioboeken. Het geluk begint bij jezelf, in jezelf, zoals een steen die in het water terecht komt trekt het geluk langzaam cirkels om je heen, steeds groter en wijder. Verander de wereld en begin bij jezelf.

Ik ruilde oordelen en desinteresse in voor tederheid en nieuwsgierigheid en ben elke dag oprecht dankbaar voor mijn geluk. Niet dat mijn leven over rozen gaat maar er is altijd iets om dankbaar voor te zijn. Ik geloof niet in het maakbaar zijn van geluk maar wel in het vergroten ervan. Tja soms ligt het lot in je eigen hand…zorg er goed voor.

In deze laatste dagen van 2016 wens ik jullie allemaal… VEEL GELUK! Liefs Sophie