VOICE-OVER

Sophie is een bekende, professionele voice-over. Vakbekwaam weet zij met haar soepele stem een sparkle toe te voegen aan elke boodschap, of het nu een tv-promo is of een corporate video. Ze is easygoing en vriendelijk en kan vanuit haar uitstekende studio binnen 24 uur aanleveren, met compressie of clean. Vooraf overleggen per telefoon of Skype kan altijd. Door haar grote ervaring kan zij haar fee relatief laag houden en zodoende een brede klantenkring bedienen. Sophie geeft een week gratis remake op tone of voice.

ACTRICE

Na de Amsterdamse toneelschool ontwikkelt de carrière van Sophie zich in verschillende richtingen: als maker in het theater en als actrice en voice-over. In commercials speelt zij zowel “the girl next door” als de “over de top mama”. In series speelt zij glamour poezen, religieuze zwarte kousen moeders naast een psychiater. Met haar iets wat exotische uiterlijk was zij in het theater gemakkelijk te transformeren in diverse gedaantes, variërend van Chinees, Vietnamees, tot Nepalees, Peruaans tot New Yorkse zwerver, of als een zingende baby in de alom geprezen opera “Baby de Opera” met muziek van Mozart.

lees verder

Sophie was 10 jaar artistiek leider van de muziektheatergroep O’Mamarée en reisde de hele wereld over.

Met haar solo voorstelling Vampirella borduurde zij door op haar onderzoek naar de lichte en scheppende als vernietigende donkere “Kali” kwaliteiten van de vrouw. Vòòr de Toneelschool studeerde Sophie vrouwenstudies en dat heeft nog steeds haar interesse. Naast haar acteer - en voice-over werk studeerde zij vanaf 2006 aan de Chinese universiteit TCM Chines Medicine. Haar compassie en inzet voor minderbedeelden is een rode draad in haar werk.

NIEUWS

september 19, 2016

VoiceoverSophie… Cleopatra

Hier een proeve van oergranen en het drukke oude Egypte…waar blijven Marcus Aurelius en Julius Caesar? Voor dit filmpje reed ik op en neer naar Brussel. […]
augustus 18, 2016

Voice-over superoudersgezocht.nl

Hoewel het een slechte kopie betreft wil ik dit filmpje toch delen want het is een mooi onderwerp en zo lekker naturel ingesproken!

HOME STUDIO

Sophie heeft een triple wall studiobricks homestudio, uitgerust met een IMac, Protools een Metric Halo preamplifier en een Neumann U87I microfoon. Bent u geïnteresseerd, stuur dan een mailtje of bel en na overleg kan er snel aangeleverd worden en stuurt Sophie een aantal variaties. Op afspraak meeluisteren met de opname is mogelijk. Momenteel is Sophie bezig een serie boeken van schrijfster Suzanne Vermeer in te lezen en daarnaast spreekt zij de laatste tijd steeds aan populariteit winnende uitleganimaties in en ook telefoon systemen, E learning en bedrijfsfilms, videoboodschappen en promo's... van alles eigenlijk! Mocht u een ander stemgeluid zoeken dan kun u ook een kijkje nemen bij haar collega's van www.stemmen.nl.

REFERENTIES


CONTACT

Telefoon: 020 – 6535158
Mobiel: 06 – 54 741 777
E-mail: info@sophiehoeberechts.nl

Skype: VoiceoverSophie

NAAM (verplicht)

EMAIL (verplicht)

BERICHT
KvK: 34338356
Btw: 115551475B01
Bank: NL79 INGB 0004 0338 95