NEDERLANDSE VOICE-OVERHeb jij een verhaal en wil je dat dit door veel mensen wordt gehoord? En zoek je hier een voiceover bij die het lekker natuurlijk en met sophistication kan brengen? Dan ben je hier op de juiste plek! Want met mijn soepele en warme stem kan ik een urgentie en sprankeling toe voegen aan elk verhaal.

Dat kan een uitleganimatie zijn voor de Rabobank of een radio of tv campagne van de Staatsloterij. Een audioboek van Suzanne Vermeer of weer iets heel anders, een telefoonsysteem voor H&M, of een beleggings-app voor Van Lanschot of corporate video voor... jou misschien? Overigens spreek ik ook regelmatig Engelse teksten in.
Ik sta je graag zelf te woord om te horen hoe je de tekst graag ingesproken wilt hebben; de zogenaamde 'tone of voice' Vanuit mijn studiobricks booth kan ik dezelfde dag nog aanleveren, met compressie/equalzing en clean. Overleggen kan telefonisch of via Skype of mail. Met mijn ruime ervaring en snelheid kan ik mijn fee marktconform houden en zodoende een breed publiek bedienen en ik stop pas als je helemaal tevreden bent.
Na het aanleveren van de opdracht heb je een week gratis retake op tone of voice, voor tekstwijzigingen na aanvang reken ik een halve fee. Natuurlijk kan ik ook naar een studio van jouw keuze komen als je de productie ergens anders wilt opnemen. Ik wil hier ook bij adviseren mocht dit nodig zijn.
Benieuwd hoe ik klink en of ik bij je pas? Om het je makkelijk te maken heb ik een stem selectie gemaakt hieronder zodat je kunt luisteren per categorie. Veel luister plezier!
Heb jij een verhaal en wil je dat dit door veel mensen wordt gehoord? En zoek je hier een voiceover bij die het lekker natuurlijk en met sophistication kan brengen? Dan ben je hier op de juiste plek! Want met mijn soepele en warme stem kan ik een urgentie en sprankeling toe voegen aan elk verhaal

.

Dat kan een uitleganimatie zijn voor de Rabobank of een radio of tv campagne van de Staatsloterij. Een audioboek van Suzanne Vermeer of weer iets heel anders, een telefoonsysteem voor H&M, of een beleggings-app voor Van Lanschot of corporate video voor... jou misschien? Overigens spreek ik ook regelmatig Engelse teksten in.
Ik sta je graag zelf te woord om te horen hoe je de tekst graag ingesproken wilt hebben; de zogenaamde 'tone of voice' Vanuit mijn studiobricks booth kan ik dezelfde dag nog aanleveren, met compressie en clean. Overleggen kan telefonisch of via Skype of mail. Met mijn 30 jaar ervaring en snelheid kan ik mijn fee marktconform houden en zodoende een breed publiek bedienen en ik stop pas als je helemaal tevreden bent.
Na het aanleveren van de opdracht heb je een week gratis retake op tone of voice, voor tekstwijzigingen na aanvang reken ik een halve fee. Natuurlijk kan ik ook naar een studio van jouw keuze komen als je de productie ergens anders wilt opnemen. Ik wil je hier ook bij adviseren mocht dit nodig zijn.
Benieuwd hoe ik klink en of ik bij je product pas? Om het je makkelijk te maken heb ik een stem selectie gemaakt hieronder zodat je kunt luisteren per categorie. Veel luister plezier!

BELUISTER MIJN DEMO'SMIJN KLANTEN ALS NEDERLANDSE VOICE-OVER

Ik hou van mijn werk als Nederlandse voice-over en dat levert mooie relaties op, bijvoorbeeld 13 jaar de vaste stem van de Staatsloterij, dat is uniek in Nederland! Daarnaast werk ik voor grote klanten als Apple, RtL4, Fox, Vodafone, ABN, RBS, van Lanschot bankiers, Achmea, Skyradio, BNR, Stedentrips, Sanex e.v.a.

BEKIJK MIJN BLOGS/VIDEO'S

december 16, 2017

De thuisstudio

De tijd dat ik onder een dekbed zat met een microfoon op een krukje ligt ver achter mij. Was het 10 jaar geleden nog een verbouwde […]
december 9, 2017

3 tips voor storytelling

Vind je het lastig om je eigen stem te horen? Ben je gevraagd om in het openbaar te spreken en durf je niet goed? Ik heb […]

VOICE-OVER COACHING

Vanaf 1 oktober 2017 ben ik docent narration aan de Popacademieunited-pop.com/en/amsterdam oftewel voice-over coach! Als Nederlandse voice-over met jarenlange ervaring op heel veel terreinen zoals commercials, tv promo's, film-trailers, explanation teksten, station-voice en presentatie opdrachten vind ik het nu heerlijk om anderen te coachen en vooruit te helpen. Mijn focus ligt hierbij op natuurlijk en geloofwaardig spreken. Wanneer je luistert moet het echt zijn! Mijn leerlingen zijn zangers, studenten, presentatoren en newbies.

HOME STUDIO

Dit is mijn triple wall Studiobricks homestudio, een soort super dik Lego bouw pakket dat uit Spanje hier naar toe is gekomen en in elkaar gezet om hinderlijk vliegtuig geluid of andere storende elementen buiten te houden zodat ik 24/7 kan inspreken. Verder werk ik als Nederlandse voice-over met een IMac, Protools 11.3 een Metric Halo preamplifier en een Neumann U87I microfoon. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje en na overleg kan er snel aangeleverd worden en stuur ik een aantal variaties. Op afspraak meeluisteren met de opname is mogelijk. Momenteel ben ik bezig een serie boeken van schrijfster Suzanne Vermeer in te lezen en daarnaast spreek ik de laatste tijd steeds aan populariteit winnende uitleganimaties, infomercials en animaties in en ook E learning en bedrijfsfilms, videoboodschappen en promo's... van alles eigenlijk! Mocht je een ander stemgeluid zoeken dan kun je ook een kijkje nemen bij mijn collega's van www.stemmen.nl.

ACTRICE

In 1989 studeerde ik af aan de Amsterdamse toneelschool en ontwikkelde mijn carrière zich in verschillende richtingen: als theatermaker en als actrice en voiceover. In commercials voor oa.Maggi en KPN speelde ik zowel “the girl next door” als de “over de top mama”. In series speelde ik een glamour poes, een psychiater en en zwaar gereformeerde moeder, een NSB vrouw, een cougar. lees verder

Ik was 10 jaar artistiek leider van de muziektheatergroep O’Mamarée en reisde daarvoor de hele wereld over.

Mijn solo voorstelling Vampirella borduurde door op mijn onderzoek naar de verschillende kwaliteiten van de vrouw. Voor de Toneelschool studeerde ik namelijk vrouwenstudies en naast mijn acteer - en voice-over werk studeerde ik vanaf 2006 TCM Chinese Medicine aan de Chinese university in Amsterdam

CONTACT


email: info@sophiehoeberechts.nl
skype: VoiceoverSophie

NAAM (verplicht)

EMAIL (verplicht)

BERICHT